Bastion Forlag er stolt over å kunne presentere en rekke internasjonale bestselgere på vår utgivelsesliste høsten 2019.

 

VERDENSLANSERING 3. OKTOBER

Jojo Moyes – Over horisonten

Fra tidenes mestselgende forfatter i Norge kommer en ny, storslagen og uforglemmelig historie,  inspirert av virkelige hendelser.

Jojo Moyes står bak trilogien om Lou Clark Et helt halvt år, Etter deg og Fremdeles meg som til sammen har solgt over 1,3 millioner bøker bare i Norge.

Over horisonten handler om fem unge kvinner som trosser hindringer og fordommer i kampen for å spre kunnskap, finne ekte kjærlighet og skape et samfunn som inkluderer alle.

Verdenslansering i Norge 3. oktober 2019.

 

 

 

Hanna Beckerman – Alle våre hemmeligheter

Hannah Beckerman er forfatter, journalist og TV-produsent, og debutromanen hennes har vakt internasjonal oppsikt på bakgrunn av denoverstrømmende mottagelsen den har fått fra både anmeldere og lesere.

To søstre gjenforenes etter flere år der de ikke har snakket sammen. Gradvis rulles historien opp om hvordan den engang så sammensveisede familien ble splittet. Nå står jentene overfor en ny, stor utfordring som vil forandre livene deres. Kan gamle sår leges og hva skal egentlig til for å kunne gi tilgi og å få tilgivelse?

Alle våre hemmeligheter er en gripende fortelling om hva som kan skje med en familie når dørene for åpenhet og dialog stenges. Beckerman pirrer leserens nysgjerrighet til siste slutt, og vil garantert bli en favoritt blant høstens utgivelser.

Lansering 22. august

 

 

Lia Louis – Kjæreste Emmie

(Omslag ikke klart)

Kjærlighetsromanen som alle snakker om!

Emmie Blue er en helt vanlig jente med en helt uvanlig hemmelighet.

Helt siden hun var 16 år har Lucas vært Emmies beste venn. Når hun fjorten år senere sitter på strandrestauranten der de møttes første gang, er hun sikker på at det hun drømmer om skal skje: at Lucas spørre henne om hun vil gifte seg med ham.
I stedet skal han knuse hjertet hennes så ettertrykkelig at livet hennes blir snudd fullstendig på hodet.
Emmie blir nødt til å finne ut hvem egentlig vil være, hva som virkelig betyr noe for henne og hvordan hun ønsker å leve livet sitt.

 

Utgivelse 24. oktober

 

Rhys Bowen – Jenta fra Toscana

En herlig, historisk kjærlighetsroman fra Italia under andre verdenskrig, for alle som elsker Santa Montefiore og Virginia Baily.

I 1944 nødlander den britiske bombeflypiloten Hugo Langley i det tysk-okkuperte Toscana.
Nesten tretti år senere, finner datteren hans et mystisk brev blant papirene som Hugo etterlater seg. Et brev som skal få livet hennes til å ta en overraskende vending. Joanna bestemmer seg for å reise til Italia, for å nøste opp i farens hemmelighetsfulle fortid.

Lansering 12. september

 

 

 

 

Elma van Vliet – MIN PAPPA

DEN PERFEKTE FARSDAGSGAVEN
Over 4 millioner bøker solgt internasjonalt

De populære utfyllingsbøkene til Elma van Vliet er en unik og personlig gave som tar vare på minnene om dine kjæreste for alltid. Endelig kommer MIN PAPPA, som har vært en av forlagets mest etterspurte utgivelser.

Tidligere har Bastion Forlag utgitt MIN MAMMA, MIN BESTEMOR og MIN BESTEFAR og MIN BARNDOM.

 

Utgivelse 17. oktober