Bastion Forlag fylte festsalen til Scandic Park Sandefjord med bøker, bobler og 300 sprudlende damer. På scenen var det duket for bokbad med de internasjonale stjerneforfatterne Catherine Isaac og Erica James, og bademester var den prisvinnende foredragsholderen og komiker Dora Thorhallsdottir.

– Fyller vi salen i Sandefjord lover vil å få Jojo Moyes til Norge til verdenslanseringen 3. oktober, hadde markedssjef Cathrine Gram uttalt til Sandefjords blad før arrangementet. Hun er strålende fornøyd med innsatsen til alle på scenen under Bøker og Bobler.

– Vi hentet inn entertainer Richard Bowers, lydbokinnleser Karin Okkenhaug Seim og komiker Dora Thorhallsdottir til å hjelpe oss å lage en festaften for forfatterne våre. De har laget en storslagen ramme rundt arrangementet vår, sier Gram.

Forfatterne Erica James og Catherine Isaac ble intervjuet hver for seg på scenen, og avslørte blant annet hvordan de jobber som forfattere og hva de lar seg inspirere av.

Etter bokbadet, der salen også fikk servert smakebiter fra Erica James’ Blomsterårene og Et lite stjerneteppe av Catherine Isaac i form av opplesning ved Karin Okkenhaug Seim, var det tid til boksignering. Selv om køen ble lang, var alle i godt humør etter kveldens forestilling og det ble et nært og varmt møte med forfatterne publikum.

Samarbeidspartnere

Norli Hvaltorvet hjalp for anledningen til med boksalget. I tillegg var aktørene Kamille, Pukka Norge og Storytel samarbeidspartnere som alle hadde bidratt med produkter i den rosa goodiebagen som publikum fikk utdelt.

– Vi gleder oss til å komme tilbake til Sandefjord med flere forfattere, sier markedssjef Cathrine Gram.

– Vi har mange trofaste lesere i området, og det er moro å se at mange har tatt turen langveisfra for å få med seg møtet med Erica James og Catherine Isaac. Dette har definitivt gitt mersmak.