Bastion Forlag er stolt over å kunne presentere en rekke internasjonale bestselgere på vår utgivelsesliste våren 2019.

 

KOMMER 1. FEBURAR:

Catherine Isaac – Et lite stjerneteppe

Fra den internasjonale bestselgerforfatteren bak verdenssuksessen Her, nå, alltid kommer en ny, uforglemmelig kjærlighetshistorie.

Verdenslansering i Norge 1. februar 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Santa Montefiore – Den glemte Deverill

Over 300.000 bøker solgt i Norge!

Santa Montefiore er en av Norges mest populære forfattere. Med de historiske kjærlighetsromanene Toner av kjærlighet og krig, Deverillslottets døtre og Slottets siste hemmelighet som lå på bestselgerlistene gjennom hele 2017, har hun nådd et helt nytt publikum. Den glemte Deverill er en frittstående roman, basert på universet fra SLOTTSKRØNIKNE-trilogien.

Lansering 4. mars

 

 

 

 

Erica James – Ny roman

The Dandelion Years er den fjerde boken fra den britiske suksessforfatteren Erica James som oversettes til norsk.

Utgivelse 1. april 2019

 

 

 

 

 

 

 

Rachel Hall – Et siste brev hjem

Det nyeste tilskuddet til Bastions forfattere er Rachel Hall, som har markert seg tydelig på bestselgerlistene i Storbritannia. Hall har bakgrunn som forlagsredaktør i det internasjonale Harper Collins, og det var først i voksen alder hun begynte å skrive egne romaner.

Et siste brev hjem er en nydelig historie om kjærlighet mot alle odds, med et dramatisk bakteppe fra andre verdenskrig i Italia.

Lansering 14. mars 2019

 

 

 

 

Elma van Vliet – MIN BARNDOM

Over 100.000 bøker solgt i Norge

De populære utfyllingsbøkene til Elma van Vliet har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer internasjonalt. Tidligere har Bastion Forlag utgitt MIN MAMMA, MIN BESTEMOR og MIN BESTEFAR. Våren 2019 utgir vi MIN BARNDOM, en unik e der man kan fylle ut svar på spørsmål om barnets liv det er 1-12 år.

En helt ny måte å fylle ut minnebøker til barnet!

Utgivelse 24. april 2019