Vi er stolte av å kunne presentere Bastions vårliste 2018:


Fremdeles megJojo Moyes

Dette er den tredje og avsluttende romanen om Lou Clark, i bokserien som har bergtatt en hel verden. Internasjonalt har Jojo Moyes solgt over 31 millioner bøker og hun er tiårets mestselgende forfatter i Norge.

 

 

 Lansering 25. januar 2018

 

 

 


Det lille pianohuset – Erica James

Erica James slo igjennom i Norge med romanen Alt i et øyeblikk i 2016. I sin siste roman skriver hun nok en gang på sitt særegne og nydelige vis fra den engelske landsbygda.

 

 

 

 Lansering 5. mars 2018

 

 

 

Gracies hemmelighet – Santa Montefiore

Ingen forteller episke historier om livet og kjærligheten som Santa Montefiore. I sin nyeste, mest romantiske roman hittil, tar hun deg med inn i en tidløs fortelling fra vakre Toscana, der tre sterke kvinner spiller hovedrollene.

 

 Lansering 22. mai 2018

 

 

 

 

 

Gjensynet med Sullivans Island – Mary Alice Monroe

Andre bok i den hjertevarme fortellingen om Jentene på Sullivans Island!
En herlig, sommerlig og underholdende roman om familiebånd, kjærlighet og minner, spekket med ekte og betagende sørstatsstemning.
Lansering 15. mai 2018

 

 

 

 

 

 

En sommer ved havet – Katie Fforde

Emily er fornøyd med livet. Hun har en jobb som jordmor, som hun elsker. Hun nyter single-tilværelsen, men hun føler likevel også at det er på tide med en forandring. Så da hennes beste venninne Rebecca spør om hun vil tilbringe sommeren som kokk på en båt ved kysten av Skottland, griper Emily sjansen.

Men hun får knapt nok satt sjøbein før livet ombord blir mer komplisert enn hun hadde kunnet ane …


Lansering 16. mai 2018