Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er på tide å bunkre opp med lesestoff til deilige, late stranddager. De beste feriebøkene er ute i bokhandel nå.

 

her-nå-alltid-pocket_web-197x300.png

CATHERINE ISAAC – HER, NÅ, ALLTID

Nydelig, rørende og uforglemmelig sommerbok fra vakre Frankrike.

Verdenssensasjonen Her, nå, alltid er en gripende og hjertevarm fortelling om drømmer, familie, kjærlighet og håp. Og om hvor mye vi er villige til å ofre for dem vi elsker.

deverillslottets-døtre-pocket_web-197x300.png

SANTA MONTEFIORE – DEVERILLSLOTTETS DØTRE

Andre bok i den besettende trilogien Slottskrønikene.

Har du lest den første boken i serien? Toner av kjærlighet og krig? Endelig er resten av serien ute i pocket! Tre kvinner, tre skjebner. Følg familien Deverill videre gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig.

 

Slottets-siste-hemmelighet-pocket_web-197x300.png

SANTA MONTEFIORE – SLOTTETS SISTE HEMMELIGHET

Tredje bok og siste bok i Slottskrønikene.

Den dramatiske avslutningen på bestselgertrilogien.
Vi følger tre kvinner gjennom kjærlighet, begjær og krig.
Skjebnen tvinger dem fra hverandre, men én ting binder dem sammen for alltid: den dype lengselen etter Deverill slott og alle dets hemmeligheter.

 

 

lyden-av-en-lerke-pocket_web-197x300.png

ERICA JAMES – LYDEN AV EN LERKE

Fra forfatteren av bestselgeren Alt i et øyeblikk

Hva om en annen persons historie kan endre ditt eget liv? En varm og spennende historie om byjenta Lizzie som litt motvillig flytter tilbake til foreldrene sine på landet, og utvikler et vennskap med nitti år gamle fru Dallimore.

I sin bestselgende og rørende roman skriver Erica James hjertevarmt og engasjerende om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.

Kommer 1. juli:

KERRY LONSDAL – ALT VI VIL BEHOLDE

Mer enn 9000 anmeldelser på Amazon og #1 på Kindle!

Kerry Lonsdale har skrevet en medrivende historie full av uventede vendinger, om kjærlighet, tap og ikke minst, det vi er villige til å gjøre for å beskytte oss selv.