Skip to Content

16 uker på bestselgerlisten

Bøkene om Louisa Clark har tatt en hel verden med storm, og den tredje og avsluttende boken i serien har fått solide omtaler i norske aviser. Fremdeles meg av Jojo Moyes går nå inn i sin 16. uke på toppen av bestselgerlisten.

Les mer om '16 uker på bestselgerlisten'

Erica James inn på 4. plass

Det lille pianohuset er en av Erica James’ bestselgende romaner, og den debuterer på 4. plass på boklisten bare en uke etter lanseringen i Norge.

Les mer om 'Erica James inn på 4. plass'

ET HELT HALVT ÅR er tidenes mest solgte roman

Ifølge statistikk fra Den norske Bokhandlerforeningen er det ingen bøker som har solgt mer i Norge enn Et helt halvt år de siste ti årene.

Les mer om 'ET HELT HALVT ÅR er tidenes mest solgte roman'

Fremdeles meg av Jojo Moyes rett inn på førsteplass

Etter én uke i salg plasserer den tredje og siste boken om Lou Clark fra Et helt halvt år og Etter deg seg rett inn på førsteplassen på bestselgerlisten. VG skriver blant annet i sin anmeldelse:
«…har man først blitt sugd inn i Moyes sitt univers, er det vanskelig å slippe taket» …

Les mer om 'Fremdeles meg av Jojo Moyes rett inn på førsteplass'

SLOTTSKRØNIKENE på topp ti

På boklisten for uke 5 ligger den britiske bestselgerforfatteren Santa Montefiore inne med henholdsvis tredje, fjerde og niendeplass for de tre bøkene i serien SLOTTSKRØNIKENE.

Les mer om 'SLOTTSKRØNIKENE på topp ti'

Vårlisten 2018

Vi er stolte av å kunne presentere Bastions vårliste 2018, med utgivelser fra bestselgerforfatterne Jojo Moyes, Santa Montefiore og Erica James m. fl.

Les mer om 'Vårlisten 2018'

Bestselgeren Her, nå, alltid blir storfilm

Filmselskapet Lionsgate samarbeider med produsentene av Twilight-filmene om Hollywood-produksjonen av Her, nå, alltid. 

 

Les mer om 'Bestselgeren Her, nå, alltid blir storfilm'

Slottskrønikene-trilogien er komplett

Den dramatiske avslutningen på bestselgertrilogien SLOTTSKRØNIKENE: Slottets siste hemmelighet er endelig ute i bokhandel.  Vi følger tre kvinner gjennom kjærlighet, begjær og krig. Skjebnen tvinger dem fra hverandre, men én ting binder dem sammen for alltid: den dype lengselen etter Deverill slott og alle dets hemmeligheter.

Les mer om 'Slottskrønikene-trilogien er komplett'

Bastions mest etterspurte utgivelse noensinne

FORTELL, BESTEMOR av Elma van Vliet er solgt i mer enn 30.000 eksemplarer i Norge, og nå er den altså endelig ute i bokhandel i ny utgave: MIN BESTEMOR. – Vi har aldri opplevd noe lignende enn pågangen vi har hatt fra bokhandelkunder siden den første versjonen ble utsolgt fra forlaget før jul i fjor. Hver uke mottar vi henvendelser fra folk som er på jakt etter boken, og nå er den endelig i salg i igjen, sier markedssjef Cathrine Gram

Les mer om 'Bastions mest etterspurte utgivelse noensinne'

Catherine Isaac debuterer på 6.plass på bestselgerlisten

Vi gratulerer Catherine Isaac som debuterer på 6.plass på den norske bestselgerlisten, uken etter at Her, nå, alltid ble lansert.

Les mer om 'Catherine Isaac debuterer på 6.plass på bestselgerlisten'