Denne uken kommer endelig en av våre aller mest populære titler ut i pocketutgave! Paris for én av Jojo Moyes er solgt i over 110.000 eksemplarer i Norge på rekordtid, og er en av sommerens pocketsatsninger fra forlaget.

Jojo Moyes er et verdensfenomen, og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste bok Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

Hva vile du gjort?

Forestill deg at du gleder deg til en romantisk helg i vakre Paris, men at kjæresten din avlyser i siste sekund. Så sent, faktisk, at du allerede er kommet frem til hotellet, og venter på ham. Hva hadde du gjort? Satt deg ned for å deppe og bestilt første og beste flybillett hjem? Det er i hvertfall den første tanken som slår ned i hovedpersonen Nell, inntil hun bestemmer seg for å ta en helt spontan avgjørelse som er veldig lite typisk henne: Hun begir seg ut i den franske sommernatten for å gå på oppdagelsesferd.

Magiske Paris

Husker du kultfilmen Tidlig en morgen, der to mennesker møtes tilfeldig på et tog, og tilbringer en eneste, magisk natt sammen i en fremmed by? Miks stemningen fra denne filmen med Jojo Moyes’ unike penn, et voilà, befinner du deg på en fortauskafé i Paris sammen med den litt engstelige Nell, servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner.

Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Årets sommerpocket Paris for én er i salg fra 19. mai. Veil. utpris KUN 99,-