Bastion Forlag er klar med høstlisten for 2013.  Her er både kjente og nye forfattere og vi gleder oss til lansering av samtlige titler. Vi ønsker dere alle en god bokhøst.

 

BASTION FORLAG HØSTEN 2013

Tirsdagsdamene – mellom ugress og roser

Tirsdagsdamene-3-NY

 

Monika Peetz er tilbake med tredje bok i den bestselgende serien om Tirsdagsdamene. Et nytt humoristisk og varmt eventyr venter oss. Denne gangen må venninnene brette opp armene for å hjelpe Kiki i gang med hennes Bed&Breakfast plassert på landsbygda. En for alle – alle for en.

 

 

 

 

Syv år til synd

Syv-år-til-synd-3d

 

Endelig kommer Sylvia Day med en ny bok. Syv år til synd er skrevet før suksess-serien CROSSFIRE og var inspirasjon for historien mellom Eva og Gideon.

 

 

 

 

Et helt halvt år

Et-helt-halvt-år-forside-3d

 

Jojo Moyes har med romanen Et helt halvt år toppet internasjonale bestselgerlister, og i september kommer den endelig på norsk. Et helt halvt år er både en historie om kjærlighet og sterke relasjoner, men fremfor alt er det en historie om tapperhet og innsats for å endre et liv som har havnet ut av kurs.

«Når jeg var ferdig med denne romanen, ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt.»

– Liesl Schillinger, anmelder i New York Times

 

Lykken er en søt hevn 

Lykken-er-en-søt-hevn-forside-3d

 

«Vidunderlig velskrevet av Elizabeth Buchan – morsom, trist og sofistikert.»  – The Independent

Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift og har to voksne barn. Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære – med hennes egen assistent! Rose lurer på hvordan hun skal samle bitene i sitt liv igjen. Og, den som ler sist ler best…

 

 

 

Bob: En veldig uvanlig katt

Bob-barn-3d

 

James Bowen gir nå ut en barne og ungdomsversjon av En gatekatt ved navn Bob Historien om den spesielle katten og den nære relasjonen mellom ham og eks narkoman James Bowen fortsetter å imponere verden. I Norge har allerede En gatekatt ved navn Bob solgt 12 000 eksemplarer. For tiden planlegges filmproduksjon.

Alder: 10+

 

 

 

Møtepunkt Paris

møtepunkt-Paris-forside-3d

 

Alan Furst er en internasjonal bestselgende forfatter. I Møtepunkt Paris møter vi Hollywood-skuespilleren Fredric Stahl på vei til Paris sensommeren 1938. Takket være sin stjernestatus er han en attraktivt samarbeidspartner for nazistene, og de gjør alt for å overbevise ham. Men lite vet de om at Stahl har andre planer. Spillet er i gang…

«Dette er det romantiske Paris som kan få en turist til gråte… De glimrende historiske beskrivelsene synes å skape – eller gjenskape – en verden.»   – New York Times

 

 

Den falne engel

den-falne-engel-3d

 

Daniel Silva gir oss alle ingredienser en fan av Dan Browns bøker kan ønske seg; romantikk, spenning og så overbevisende og godt fortalt at leseren får inntrykk av å få oppleve innsiden av Vatikanet og israelsk etterretningsvesen

 

 

 

 

Mandag til fredagsmannen

mandag-til-fredagsmannen-forside-3d

 

En morsom og underholdende roman av Alice Peterson.

Gilly Brown, 34 år gammel, dumpet rett før bryllupet og jobber i venninnens antikk forretning, finner ut at hun trenger en leieboer. Men ikke en vanlig leieboer – en som kun er der mandag til fredag.