Bokhøsten 2018 er i gang, og vi ser frem til mange spennende utgivelser fra både etablerte og nye forfattere. Her er en liten smakebit på hva vår høstliste har å by på.

Jojo Moyes – Jenta som ble igjen

Lanseres 20. september

En, uforglemmelig roman fra Jojo Moyes.
Gjennom maleriet Jenta som ble igjen blir to unge kvinner forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.

Jojo Moyes er Norges mestselgende forfatter. Denne romanen er hennes største internasjonale bestselger etter millonsuksessen Et helt halvt år.

 

 


Elma van Vliet – MIN BESTEFAR

Lanseres 18. oktober

En Gi- og få tilbake-bok. Nyutgivelse av den populære gaveboken Fortell, bestefar, som allerede har solgt 35.000 eksemplarer i Norge.

Bevar minnene om din bestefar for alltid!

 

 

 

 


Virginia Baily – Den fjerde kysten

Lanseres 1. oktober

Gripende roman fra bestselgerforfatteren av Tidlig en morgen. På briljant vis kaster boken lys over en glemt periode i italiensk historie, og viser hvordan kjærlighet og krig setter spor – også flere tiår senere.

 

 

 

 


Clare Empson – 15 år senere

Lanseres 4. oktober

På vårens bokmesse i London var Clare Empsons roman den store snakkisen blant forlagene.

15 år senere sammenlignes med bøkene til bestselgerforfatter Liane Moriarity, og er en medrivende kjærlighetsroman du ikke vil klare å legge fra deg før siste side er vendt.

 

 

 


 

Santa og Simon Sebag Montefiore – Flukten fra tårnet

Lanseres 29. oktober

Verdens mestselgende forfatterpar har skapt et barnebokunivers med paralleller til Roald Dahls Den fabelaktige Mikkel Rev og Hobbiten.

Dette er 2. bok i den populære serien om De Kongelige Kaninene fra London. Filmrettighetene er solgt til produksjonsselskapet bak blant annet Istid og Rio.