Vi gratulerer Jojo Moyes og Fremdeles meg med førsteplassen!

Serien om den folkekjære heltinnen Lou Clark slår alle rekorder i Norge, med over 1 million bøker solgt til sammen.

Det startet med  Et helt halvt år som raskt ble en internasjonal bestselger, og rørte en hel verden til tårer. I Norge lå boken som nr 1 på bestselgerlisten gjennom hele 2014. Da filmen basert på boken kom i 2016, ble den årets mest sette utenlandske kinofilm.

I september 2015 utga hun Etter deg,  som ble en umiddelbar suksess. Nå er ringen sluttet med Fremdeles meg.

New York, ny Lou

Vi møter Lou i det hun flytter til New York for å jobbe hos en ny familie. Hun har noen vanskelige valg hun må ta. Det handler om å våge å leve, tro på seg selv og å stole på kjærligheten.

Moyes selv tror Lou har blitt så populær blant leserne fordi hun er en helt vanlig jente som de aller fleste kan kjenne seg igjen i.
– Hun er ikke noen superkvinne. Hun er ikke en som har oppnådd store ting karrieremessig – hun ble forelsket, havnet i et stort følelsesmessig kaos, fikk hjertet sitt knust, er nå i ferd med å samle opp bitene, og har flyttet til New York som en del av det, forteller hun.

I tillegg til å være like morsom og sjarmerende som de foregående bøkene, er «Fremdeles meg» kanskje først og fremst historien om hvordan Lou endelig finner ut av hvem hun er og hva hun vil.

Hør Jojo Moyes fortelle om Fremdeles meg her:

Les hele anmeldelsen i VG

«For har man først blitt sugd inn i Moyes sitt univers, er det vanskelig å slippe taket.»
– VG
«Det er befriende motstandsløst, gjennomført og hjertefølt.  Det er bare å finne frem lommetørkle, sette seg på favorittlesestedet og slå av lyden på telefonen noen timer.»
– VG