Forfattere

Jojo Moyes

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne «Et helt halvt år», «Den ene pluss en» og «Etter deg». Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

Les mer om Jojo Moyes

Erica James

Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.

Les mer om Erica James

Santa Montefiore

Santa Montefiore er forfatteren bak bestselgerne «Hagen i Hartington»og «Birøkterens Datter». Hun er gift med den anerkjente historikeren Simon Sebag Montefiore.

Les mer om Santa Montefiore

James Bowen

James Bowen var rusmisbruker og bodde på gaten i London til han traff katten Bob. En gatekatt ved navn Bob som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til over 30 språk. Han har siden krevet Bobs bok og En gave fra Bob.

Les mer om James Bowen

Sylvia Day

Sylvia Day bor i USA og er mest kjent for den populære Crossfire-serien. Bøkene i serien er solgt i over 300 000 eksemplarer i Norge og hun har ligget på de norske bestselgerlistene i over 50 uker.

Les mer om Sylvia Day

Anne Tyler

Anne Tyler fra Minneapolis, er en kritikerrost forfatter som har blitt nominert til en hel rekke priser og blant annet vunnet Pulitzer. Hun omtales ofte som en amerikansk Jane Austen.

Les mer om Anne Tyler

Nick Alexander

Nick Alexander er forfatteren bak bestselgerne «Hannah» og oppfølgeren «Hannahs reise».

Les mer om Nick Alexander

Anna Quindlen

Anna Quindlen er en amerikansk, kritikerrost forfatter og Pulitzer-prisvinnende journalist. Hun er forfatteren bak romanen «Bildet av Rebecca Winter».

Les mer om Anna Quindlen

Virginia Baily

Virginia Baily er født i Yorkshire i England og er en prisbelønnet forfatter og dikter.

Les mer om Virginia Baily

Dörte Hansen

Dörte Hansen ble født i 1964 og vokste opp i en landsby mot nordsjøen av Tyskland ved grensen mellom Schlweswig-Holstein og Jylland. Etter studier i Hamburg arbeidet hun i noen år i den nordtyske kringkastingen Nordeutcher Rundfunkf (NDR), men valgte så å flytte med mann og datter til eple- og kirsbærlandet sørvest for Hamburg, området

Les mer om Dörte Hansen