Forfattere

Jojo Moyes

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne «Et helt halvt år», «Den ene pluss en» og «Etter deg». Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

Les mer om Jojo Moyes

Catherine Isaac

Catherine Isaac er journalist og har tidligere vært redaktør for The Daily Mail, og har vunnet flere priser for sine artikler. Hun har blant annet skrevet for prestisjetunge aviser som The Guardian og The Times, og vært spaltist for motemagasinet Marie Claire. For tiden bor hun i England med sin mann og tre barn. 

Les mer om Catherine Isaac

Santa Montefiore

Santa Montefiore er forfatteren bak bestselgertrilogien SLOTTSKRØNIKENE, «Hagen i Hartington»og «Birøkterens Datter». Hun er gift med den anerkjente historikeren Simon Sebag Montefiore.

Les mer om Santa Montefiore

Sylvia Day

Sylvia Day bor i USA og er mest kjent for den populære Crossfire-serien. Bøkene i serien er solgt i over 300 000 eksemplarer i Norge og hun har ligget på de norske bestselgerlistene i over 50 uker.

Les mer om Sylvia Day

Erica James

Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.

Les mer om Erica James

Rachel Hall

Rachel Hall (1950) er en britisk forfatter som har toppet bestselgerlistene i Storbritannia med flere av sine populære titler. Et siste brev hjem er hennes første bok oversatt til norsk, og den har solgt over 100.000 eksemplarer bare i England.

Les mer om Rachel Hall

Clare Empson

Clare Empson er journalist og blogger, og har skrevet en rekke nyhetsartikler for engelske aviser. For åtte år siden flyttet hun på landet og startet opp bloggen countrycalling.co.uk. Omgivelsene inspirerte debutromanen hennes 15 år senere, som avdekker en mørkere side av den tilsynelatende idylliske overflaten. Clare bor i dag på grensen Wiltshire og Dorset, sammen

Les mer om Clare Empson

James Bowen

James Bowen var rusmisbruker og bodde på gaten i London til han traff katten Bob. En gatekatt ved navn Bob som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til over 30 språk. Han har siden krevet Bobs bok og En gave fra Bob.

Les mer om James Bowen

Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

Ekteparet Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore er to verdenskjente, bestselgende forfattere som er oversatt til over 40 språk.  Santa skriver romaner og Simon skriver både romaner og dokumentarbøker. Serien om De Kongelige Kaninene er deres første felles bokprosjekt. De bor sammen med sine to barn, Lily og Sasha, i London.

Les mer om Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

Katie Fforde

Katie Fford skriver hjertevarme kjærlighetsromaner, og mener det beste ved livet er å bli forelsket.

Les mer om Katie Fforde