Forfattere

Jojo Moyes

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne «Et helt halvt år», «Den ene pluss en» og «Etter deg». Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

Les mer om Jojo Moyes

Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

Ekteparet Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore er to verdenskjente, bestselgende forfattere som er oversatt til over 40 språk.  Santa skriver romaner og Simon skriver både romaner og dokumentarbøker. Serien om De Kongelige Kaninene er deres første felles bokprosjekt. De bor sammen med sine to barn, Lily og Sasha, i London.

Les mer om Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

Catherine Isaac

Catherine Isaac er journalist og har tidligere vært redaktør for The Daily Mail, og har vunnet flere priser for sine artikler. Hun har blant annet skrevet for prestisjetunge aviser som The Guardian og The Times, og vært spaltist for motemagasinet Marie Claire. For tiden bor hun i England med sin mann og tre barn. 

Les mer om Catherine Isaac

Erica James

Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.

Les mer om Erica James

Santa Montefiore

Santa Montefiore er forfatteren bak bestselgertrilogien SLOTTSKRØNIKENE, «Hagen i Hartington»og «Birøkterens Datter». Hun er gift med den anerkjente historikeren Simon Sebag Montefiore.

Les mer om Santa Montefiore

James Bowen

James Bowen var rusmisbruker og bodde på gaten i London til han traff katten Bob. En gatekatt ved navn Bob som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til over 30 språk. Han har siden krevet Bobs bok og En gave fra Bob.

Les mer om James Bowen

Sylvia Day

Sylvia Day bor i USA og er mest kjent for den populære Crossfire-serien. Bøkene i serien er solgt i over 300 000 eksemplarer i Norge og hun har ligget på de norske bestselgerlistene i over 50 uker.

Les mer om Sylvia Day

Katie Fforde

Katie Fforde bor på den vakre landsbygda i Cotswold sammen med familien sin. I hver av bøkene sine utforsker hun forskjellige yrker og livssituasjoner, og når hun gjør research går hun grundig til verks. Hun har blant annet prøvd seg som vikar i et auksjonshus, pottemaker, bak kulissene til en dating nettside og til og

Les mer om Katie Fforde

Kerry Lonsdale

Kerry Lonsdale ble uteksaminert fra California Polytechnic State University, USA, og er grunnleggeren av Women’s Fiction Writers Association: et nettbasert fellesskap av forfattere over hele verden. Hun bor i Nord-California med sin mann, to barn og en aldrende Golden retriever.

Les mer om Kerry Lonsdale

Anne Tyler

Anne Tyler fra Minneapolis, er en kritikerrost forfatter som har blitt nominert til en hel rekke priser og blant annet vunnet Pulitzer. Hun omtales ofte som en amerikansk Jane Austen.

Les mer om Anne Tyler