Forfattere

Celeste Ng

Celeste Ng debuterte med Alt jeg ikke sa,  som ble en New York Times-bestselger, kåret til Beste bok 2014 av Amazon og et titalls andre publikasjoner. Ng (uttales ing) er utdannet ved Harvard University, og bor nå i Cambridge, Massachusetts.

Les mer om Celeste Ng

Jojo Moyes

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne «Et helt halvt år», «Den ene pluss en» og «Etter deg». Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

Les mer om Jojo Moyes

Santa Montefiore

Santa Montefiore er forfatteren bak bestselgerne «Hagen i Hartington»og «Birøkterens Datter». Hun er gift med den anerkjente historikeren Simon Sebag Montefiore.

Les mer om Santa Montefiore

Erica James

Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.

Les mer om Erica James

Sylvia Day

Sylvia Day bor i USA og er mest kjent for den populære Crossfire-serien. Bøkene i serien er solgt i over 300 000 eksemplarer i Norge og hun har ligget på de norske bestselgerlistene i over 50 uker.

Les mer om Sylvia Day

Nick Alexander

Nick Alexander er forfatteren bak bestselgerne «Hannah» og oppfølgeren «Hannahs reise».

Les mer om Nick Alexander

Anna Quindlen

Anna Quindlen er en amerikansk, kritikerrost forfatter og Pulitzer-prisvinnende journalist. Hun er forfatteren bak romanen «Bildet av Rebecca Winter».

Les mer om Anna Quindlen

Anne Tyler

Anne Tyler fra Minneapolis, er en kritikerrost forfatter som har blitt nominert til en hel rekke priser og blant annet vunnet Pulitzer. Hun omtales ofte som en amerikansk Jane Austen.

Les mer om Anne Tyler

Virginia Baily

Virginia Baily er født i Yorkshire i England og er en prisbelønnet forfatter og dikter.

Les mer om Virginia Baily

Sharon Guskin

Sharon Guskin debuterer som romanforfatter med «En dag kommer jeg tilbake».

Les mer om Sharon Guskin