Forrige uke debuterte Deverillslottets døtre av Santa Montefiore på en fjerdeplass på boklisten.
Boken er nummer to i den nye og bestselgende trilogien SLOTTSKRØNIKENE.

– Vi er endelig i tritt med det internasjonale utgivelsesløpet til forfatteren. Det er gøy å se hvordan Montefiore med denne serien når nye lesere. Vi får stadig positive tilbakemeldinger både fra kunder og bokhandel!
Det historiske bakteppe, dramatikken og kjærligheten er typisk Montefiore – og med disse bøkene befester hun for alvor sin posisjon som Norges romandronning nummer én, forteller Cathrine Gram, markedssjef i Bastion Forlag.

Den første boken, Toner av kjærlighet og krig har solgt over 15.000 eksemplarer, og har med det fått en solid og hengiven leserskare. Tredjeboken: Slottets siste hemmelighet lanseres allerede 19. oktober.

– Vi ville gjerne gi leserne en skikkelig julegave i år – nemlig selve avslutningen på SLOTTSKRØNIKENE. Forventningene både i bokhandel og hos publikum er skyhøye. Her er det mange som gleder seg, og det med rette! I Deverillslottets døtre får vi svarene på mange spørsmål som dukket opp i Toner av kjærlighet og krig. Det er duket for stor dramatikk og flere uventede avsløringer i Slottets siste hemmelighet, røper forlaget.