Bøker

Et lite stjerneteppe

En medrivende, ektefølt roman om våre aller dypeste erkjennelser, forsoning og kjærlighet, skrevet av bestselgerforfatter Catherine Isaac.

Les mer om Et lite stjerneteppe

Jenta som ble igjen

Gjennom maleriet Jenta som ble igjen blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.

Les mer om Jenta som ble igjen

Den fjerde kysten

Gripende roman fra bestselgerforfatteren av Tidlig en morgen. På briljant vis kaster boken lys over en glemt periode i italiensk historie, og viser hvordan kjærlighet og krig setter spor – også flere tiår senere.

Les mer om Den fjerde kysten

MIN BESTEFAR

Bevar minnene om din bestefar for alltid i denne populære utfyllingsgaveboken.

Les mer om MIN BESTEFAR

15 år senere

Claire Empson har skrevet en episk og drivende kjærlighetshistorie som griper leseren fra første side. Hun har blitt sammenliknet med kritikerroste og bestselgende forfattere som Liane Moriarty og Gillian Flynn. 

Les mer om 15 år senere

Flukten fra tårnet

Verdens mestselgende forfatterpar har skrevet en herlig oppfølger til den populære barneboken De Kongelige Kaninene fra London.

Les mer om Flukten fra tårnet

Fremdeles meg

25.01.2018 kommer tredje og siste bok i serien, Fremdeles meg. Det handler om å våge å leve, være seg selv og å stole på kjærligheten …

Les mer om Fremdeles meg

Gracies hemmelighet

En nydelig historie om sterke bånd og kjærlighet, satt til fantastiske og solvarme Toscana fra bestselgerforfatter Santa Montefiore.

Les mer om Gracies hemmelighet

Det lille pianohuset

Alle har et sted de lengter til … Erica James er en av Norges bestselgende forfattere. Romanene hennes Alt i et øyeblikk og Lyden av en lerke har begge fått strålende mottagelser hos anmelderne, og er solgt i mer enn 60.000 eksemplarer. Det lille pianohuset er den tredje romanen hun utgir som er oversatt til norsk.

Les mer om Det lille pianohuset

Gjensynet med Sullivans Island

Andre bok i den hjertevarme fortellingen om jentene på Sullivans Island! Fortellingen de tre halvsøstrene fortsetter … I flere år har Dora  spilt rollen som den perfekte mor og hustru, i et kjærlighetsløst ekteskap. Nå har ektemannen tatt ut skilsmisse, sønnen har fått en alvorlig diagnose og huset hennes skal legges ut for salg. Mens

Les mer om Gjensynet med Sullivans Island