Bøker

Over horisonten

Verdenslansering 3.oktober Inspirert av virkelige hendelser fra USA, binder den bestselgende forfatteren Jojo Moyes sammen en rik, lidenskapelig og dypt rørende historie. Over horisonten handler om fem unge kvinner som trosser hindringer og fordommer i kampen for å spre kunnskap, finne ekte kjærlighet og skape et samfunn som inkluderer alle.

Les mer om Over horisonten

Et lite stjerneteppe

En medrivende, ektefølt roman om våre aller dypeste erkjennelser, forsoning og kjærlighet, skrevet av bestselgerforfatter Catherine Isaac.

Les mer om Et lite stjerneteppe

Den glemte Deverill

En frittstående roman fra samme univers som den bestselgende trilogien til Santa Montefiore: SLOTTSKRØNIKENE – serien som har tatt norske lesere med storm! Den glemte Deverill kan leses uavhengig av serien; og er en episk roman som spenner århundrer og omfavner hemmeligheter, tap, begjær og kjærlighet.

Les mer om Den glemte Deverill

Blomsterårene

Med Blomsterårene har bestselgende Erica James skrevet en usedvanlig rørende roman full av visdom og varme, om svunnen barndomstid og kjærlighetens kraft.

Les mer om Blomsterårene

Min barndom

En rørende, morsom og engasjerende bok der du fyller ut svar på spørsmål om barnet, fra det er 0 til 12 år. Bevar minnene fra barndomsårene og deres felles historie.

Les mer om Min barndom

Et siste brev hjem

Kan et tilfeldig møte endre en ulykkelig kjærlighetshistorie fra fortiden? På ferie i Italia blir Briony Wood fascinert av en vakker, men nedslitt villa som er skjult blant fjellene i Napoli. Briony finner en bunke brev godt gjemt i villaen og hun blir raskt sugd inn i en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en engelsk kvinne og

Les mer om Et siste brev hjem

Jenta som ble igjen

Gjennom maleriet Jenta som ble igjen blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.

Les mer om Jenta som ble igjen

Fremdeles meg

Tredje og siste bok i serien om Lou Clark, som startet med Et helt halvt år. Det handler om å våge å leve, være seg selv og å stole på kjærligheten …

Les mer om Fremdeles meg

Den fjerde kysten

Gripende roman fra bestselgerforfatteren av Tidlig en morgen. På briljant vis kaster boken lys over en glemt periode i italiensk historie, og viser hvordan kjærlighet og krig setter spor – også flere tiår senere.

Les mer om Den fjerde kysten

MIN BESTEFAR

Bevar minnene om din bestefar for alltid i denne populære utfyllingsgaveboken.

Les mer om MIN BESTEFAR