Elma van Vliet har solgt over 3 millioner bøker internasjonalt av de unike utfyllingsbøkene sine. 

Til morsdag lanserte forlaget MIN MAMMA , og denne høsten relanserer vi MIN BESTEMOR som tidligere har vært utgitt under tittelen Fortell, Bestemor. Den forrige versjonen er solgt i mer enn 30.000 eksemplarer, og nå er den altså endelig ute i bokhandel i ny utgave.

– Siden Fortell, bestemor ble utsolgt fra forlaget like før jul i fjor har vi mottatt over hundre henvendelser  fra bokhandlere og kunder som er på jakt etter boken. Ingen andre utgivelser er i nærheten av å være så etterspurt blant publikum. Dette forteller oss at Elma van Vliets bøker er viktige – det er veldig  mange som ønsker ta vare på historiene til sine kjære og MIN BESTEMOR gir dem en fantastisk mulighet til å samle dem i en personlig og unik gavebok, sier markedssjef i Bastion, Cathrine Gram. 
 

MIN BESTEMOR er den andre utgivelsen i serien av «Gi- og Få-tilbake bøker«, den eneste gaven du gir bort som du får tilbake igjen av mottakeren.

– Du gir en bok i gave til din bestemor,  og ber henne fylle inn fortellingen om seg selv, før hun gir den tilbake til deg. Slik kan du bevare minnene om din bestemor for alltid, sier Gram.

 

OM FORFATTEREN:


Da moren til Elma van Vliet (43) ble alvorlig syk for over ti år siden, oppdaget Elma plutselig at det var så mange ting hun gjerne skulle visst om moren sin og livet hun hadde levd.
Elma skrev ned alle spørsmålene hun hadde – store og små, og ba moren om å fylle inn svare på alt fra hva hun drømte om å bli da hun var liten og hvordan hun feiret jul og høytider –  til hva hun var fornøyd med å ha oppnådd i livet sitt og hva hun var takknemlig for.Heldigvis ble moren hennes frisk igjen. Men Elma gjenskapte spørsmålene hun hadde stilt henne for at flere skulle få muligheten til å bevare minnene om sin mamma for alltid.

Siden har hun gjort det til sitt livsprosjekt å skape bøker som hjelper oss å samles, dele og minnes. Bøkene til Elma van Vliet har tilsammen solgt mer enn 3 millioner internasjonalt.