Ny bok fra millionbestselgeren og verdensfenomenet Jojo Moyes: Den ikoniske Louisa Clark fra er Et helt halvt år og Etter deg er tilbake! Verdenslanseringen som er satt til  januar 2018 får den engelske tittelen Still me.

Det amerikanske bokomslaget som ble sluppet på mandag denne uken avslører at Lou reiser til New York. Der splittes hun mellom sitt nye og sitt gamle liv. Tittelen er et tydelig nikk til de foregående: Me before you og After you. Sirkelen sluttes januar 2018 med Still me.
– Dette er den siste og avsluttende boken i fortellingen om Lou og hennes reise. Det handler om å våge å leve, å være seg selv og tro på kjærligheten. Det blir en spennende utfordring å jobbe frem en tittel på norsk som runder av trilogien på en så vakker og poetisk måte. Moyes har skapt et helstøpt univers og karakterer som mange er blitt veldig glade i, og som vi nå får et herlig og etterlengtet gjensyn med, sier forlagssjef Anja Marheim i Bastion forlag.
Tiårets mest solgte bok
Et helt halvt år er tiårets mest solgte bok i Norge, mens oppfølgeren Etter deg stakk av som 2016 mest solgte bok – uavhengig av sjanger.  Internasjonalt har Jojo Moyes solgt 30 millioner eksemplarer bøker, hvorav 1,1 million eksemplarer bare i Norge.
Kinofilmen basert på Et helt halvt år ble sett av over 500.000 nordmenn.